In het wilde westen

In het wilde westen

De mooiste plek van de dag?

Als we het terrein van de Cliff Dwellers Lodge oprijden, ligt een dag vol indrukwekkend natuurschoon achter ons. The North Rim van de Grand Canyon en The Vermillion Cliffs streden om de titel ‘mooiste plek van die dag’. Er zou nog een concurrent bijkomen in die competitie.

Twee benzinepompen, een rommelig kantoortje, een restaurant en wat motelkamers, veel meer stelt onze overnachtingsplek niet voor. Toch voelt het er heel gemoedelijk en fijn. In het restaurant volgt hond Dreamer elk bord  dat de keuken uitkomt, volkomen terecht want er worden heerlijke maaltijden bereid.

Tijdens het eten wordt het langzaam donker en stil. De temperatuur is nog steeds aangenaam, waardoor we op onze veranda bijkomen van de dag. De buren zitten ook buiten, we raken aan de praat en drinken een biertje. Wanneer de lampen op het terrein later uitgaan wordt het aardedonker en zien we sterren zo ver het oog reikt. Liggend op de grond kijken we omhoog, gefascineerd door wat we zien. In stille bewondering blijven we nog lang kijken naar al het gefonkel. Dit is misschien wel de mooiste plek van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top