Gastenboek

Gastenboek

 

Vertel over je ervaringen met ReisMomenten

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.201.102 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Gerdie Gerdie schreef op 28 oktober 2018:
Clasca heeft voor ons een prachtig fotoalbum gemaakt van de huwelijksdag van mijn dochter. Het album is van mooie kwaliteit met heel stevig papier. We zijn er erg blij mee!
Marcel Verheij Marcel Verheij schreef op 5 juli 2018:
Voor mijn afscheid heeft Clasca een prachtig fotoboek gemaakt - een waardevolle herinnering met mooie foto's en teksten en fantastisch vormgegeven.
Alissa Alissa schreef op 5 januari 2018:
Clasca heeft voor ons een prachtig album gemaakt. Ze heeft samen met ons alle foto’s uitgezocht en goed bekeken welke foto’s waar in het album mooi staan. We hebben uitgebreid gesproken over de lay-out van het album en de pagina`s. Nadat Clasca alle pagina`s had gevuld, hebben we nog wijzigingen kunnen doorgeven over bepaalde foto’s en/of pagina`s. Alles was snel geregeld en ook de wijzigingen waren snel verwerkt zodat we deze opnieuw konden bekijken. Super fijn dat dit uit handen is genomen en we zijn onwijs blij met ons mooie album!
Anne-Marie Anne-Marie schreef op 12 september 2017:
Zo'n mooie reis gemaakt , dan thuis komen en denken nu ga ik snel een fotoboek maken.... Na ruim een jaar staan ze nog op de computer ... Toen kwam Clasca! foto's opsturen, zij heeft de selectie gemaakt en vervolgens een concept waarin je je veranderingen nog kan aangeven. Het resultaat is daar, echt een heel mooi overzicht van onze reis naar Zuid-Afrika.
Robin Kalisvaart Robin Kalisvaart schreef op 17 augustus 2017:
"Er zijn mensen die het plannen van een vakantiereis haast leuker vinden dan de reis zelf". Tot die categorie behoor ik zeker! Echter het maken van een mooi overzichtelijk fotoboek ligt niet in mijn straatje. Gelukkig biedt Clasca nu deze mogelijkheid. Het resultaat is top! Eindelijk heb ik een mooi fotoboek die recht doet aan mijn reis naar India. Zeker voor herhaling vatbaar.
Luc Luc schreef op 28 juni 2017:
Er zijn mensen die het plannen van een vakantiereis haast leuker vinden dan de reis zelf. Tot die categorie behoor ik in het geheel niet. Een Amerikatrip met het hele gezin in een camper was een al lang gekoesterde wens, maar de in januari aangeschafte reisgids over Californië lag medio mei nog ongelezen op het nachtkastje. Toen kwam Clasca op ons pad en bleek de reddende engel te zijn. Met grote voortvarendheid kwam ze met een reisvoorstel dat na overleg minutieus werd uitgewerkt. Met Clasca's reisbijbel in de hand maakten we een onvergetelijke trip. Absoluut aan te bevelen !
Martin Martin schreef op 9 juni 2017:
De keuze was gevallen op Maleisië als vakantieland maar wij hadden geen idee hoe (?!). Dan bezoek je websites van georganiseerde reizen en toch voelt het anders. Wij waren op zoek naar een reis volledig afgestemd op onze wensen. Clasca heeft een reisplan opgesteld, activiteiten bedacht met hele leuke items die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Rekening houdend met onze wensen voor het gezin is zij in staat geweest om een persoonlijke reis uit te schrijven en te verzorgen waarvoor dank! Groet Martin (Haarlem)
Top