ReisMomenten Creëren

ReisMomenten Creëren

Je reisbestemming is uitgekozen, nu zoek je naar een reisplan dat aansluit op jouw wensen. Er is veel aanbod, toch zijn veel routes standaard en niet wat je zoekt. Het kost veel tijd om je helemaal in de bestemming te verdiepen en zelf een reisplan te maken, aansluitend op jouw behoeften. Die tijd ontbreekt vaak door werk, gezin, vrienden en sport. Misschien is het niet hebben van tijd om zelf een reisplan te maken niet het probleem, maar is die hele organisatie helemaal niet jouw ding. Kies je dan toch voor een standaard reisplan, omdat de tijd dringt of om er maar vanaf te zijn? Zonde!

Laat mij het voor je doen!

Bij ReisMomenten worden unieke reisroutes samengesteld, waarbij de wens van jou als klant centraal staat. Vooraf bespreken we jouw wensen en ideeën, zodat het reisplan helemaal afgestemd wordt op jouw voorkeuren. De prijs voor het samenstellen van het reisplan is afhankelijk van bestemming, reisduur en type reis. Dit bespreken we bij het doornemen van het intakeformulier.

Als het reisplan helemaal naar wens is kunnen we een vrijblijvende offerte aanvragen voor vluchten, accommodatie, autohuur e.d. bij een betrouwbare reisspecialist (aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds). Als je dit liever zelf regelt kan dat natuurlijk ook, eventueel kan ik hierin adviseren.

Wil jij voor de komende reis ook een persoonlijk reisplan?

Neem vrijblijvend contact op

Top